2010-08-23
19:23:39

Tävlingar!

I lördags tävlade jag agility med Zita och det gick sådär, första loppet var jättebra men hon missade en port i slalomet och de andra loppen gick inte så bra. Men, men...

Igår så var det klass 2 på samma ställe (i Åkersberga) så då åkte jag och Åsa, som också kör med sin hund, dit igen men den här gången tävlade jag Leia. En dvärgpudel som vår kompis Cicci äger. Hon kunde inte själv köra så jag fick köra Leia istället.

Det gick jättebra även fast det var ganska kluriga banor och i första loppet (agilityklassen) fick vi 0 fel och en jättebra tid, men sen så kom det in en protest om att vippen var för trög och efter många om och men sade de att alla skulle köra om! Det var inte kul, och då andra gången gick det såklart inte alls lika bra :( Men jag är i alla fall jättenöjd med det som skulle ha räknats.

Det andra loppet (hoppklassen) gick också jättebra, hon rev ett hinder och så men är jättenöjd med det också ändå!

Kan kanske lägga in film när jag får dom :)

2010-08-03
17:28:04

???

Tycker ni att jag ska göra en ny design till bloggen? Det känns som om det behövs en renovering. :) Komentera gärna o svara!I alla fall så har jag börjat träna Zita igen o hon har hittat tillbaka till sin form. Det har varit ganska skönt att solen tagit ledigt ett tag o temperaturen har sjunkigt. Vi har också klippt henne. Den här gången använde vi bara 12-skäret o inte 9-skäret som vi brukar o jag tycker att hon blev mycket finare o inte så spinkig.

Nästa helg (14/8) är första agilitytävlingen för den här säsongen på märsta-sigtuna, så ni får önska oss lycka till!

2010-08-01
19:31:08

Landet :)
Nu har vi tillbringat helgen på landet igen. Det var definitivt mycket svalare än vad det har varit hela den här sommaren, det var skönt men lite tråkigt också.
Mammas kolega och hennes kille ska bo några dagar där ute och de kom några timmar innan vi åkte. De har en labbe som heter Molly och hon är jättebusig. Zita ochh Molly hade det jätte roligt som de sprang runt och lekte.

Här kommer en bild på Molly: