2010-07-16
17:01:27

Ledsen :(
Jag är jätteledsen för dålig uppdatering, vi har varit på landet där det inte finns någon dator och när vi kom hem kom det andra saker ivägen, nu är vi ute på landet igen men den här gången tog vi med en liten data ut.
Men jag ska verkligen försöka skärpa till mig!!

Liten sammanfattning:

I början av förra veckan fick pojkarna prova att plaska runt lite i en liten balja hemma på gräsmattan och det var inte såå populärt ibörjan men sen tyckte de det var kul. Zita däremot tyckte att det var riktigt skönt med lte uppfriskning i det varma vädret.

Sen åkte vi ut till landet, vi visste inte riktigt hur det skulle gå men Finito och Fernando var jätte duktiga i bilen och sov lungt mellan mig och matte. Ute på landet hittade de sig genast till rätta och de trivs riktigt bra här ute. Det är skönt med två valpar, då behöver man inte ha de inhängnade hela tiden utan det räcker om man håller koll på dem och om man har en bil, för den älskar dem att ligga under. (Där är det ju svalt och skönt.)

Nu när vi är här för andra gången fungerar det precis lika bra och i tisdags ställde vi en gammal barn-balja med vatten i på gräslådan, de hoppade i och började busa.
Igår åkte vi till ett litet ställe där man kan bada, men det är ingen badplats så det brukar inte vara så mycket människor där.
Vi hade tur och det var inte ne ända person där. Jag och husse badade och Zita ville gärna gå i men hon fick bara bada till magen. Finito var den modiga och gick i vattnet först, men Fernando kom i bakom, de tyckte det var jättekul och Fernando började simma runt, det verkade nästan som om han själv tyckte det var läskigt att han kunde simma :) Sen plaskade de vid strandkanten och sprang runt och busade.
När vi kom hem var de jättetrötta och somnade direkt.

 Plask, plask!

 Det ser nästan ut som om han simmar långt ute i sjön, fasst han "bara" är ca. 1 ½ m från stranden.

 

 Titt-tut bland vassen :)

 Ska man verkligen gå i där?
Kommentarer:
#1: ulrika

Åh, så kul med nya bilder!!!

Tyvärr så kan vi inte åka ut och hälsa på er idag för Elina är sjuk :-(

LÄNGTAR!!

2010-07-17 @ 11:39:22

Vad härligt att ni kom iväg till landet :-) och vilka tuffingar som redan går i sjön, Blivande valpköpare kan skatta sig lyckliga inte bara till helt underbara valpar utan även till hur ni "miljötränat" dem under deras veckor hos er.

Hoppas ni har det bra

kram

Susanne och Ella

2010-07-17 @ 12:29:27
#3: Anna Eman

Vilka små söta vattenhundar!!! Kul att dom redan vant sig vid vatten och är så tuffa på att bada. Gulliga bilder. Ha det skönt i sommaren./Anna Eman

2010-07-19 @ 21:17:55
#4: Kickan

Vilka härliga vattenbilder på era små sköningar:)kram kickan o Carizma

2010-08-11 @ 09:55:47
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: